Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csodálatos lombszínek egész évben!

Az örökzöldek, évelő növények mellett mindenképpen érdemes olyan növényeket választani, melyek egész évben színt visznek lombozatukkal a kertbe. Számos díszcserje áll a rendelkezésedre, nézd meg a kínálatunkat! Nem találsz valamit? Írj nekünk e-mailt és igyekszünk beszerezni!

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

A színeslombú növények varázslatos szépséget és életet hoznak kertedbe! Ezek a különleges növények nemcsak látványosak, hanem rendkívül változatos formákkal rendelkeznek, élettel telivé varázsolják a kertet. A színes levelekkel rendelkező növények évszaktól függetlenül feldobják a környezetet, még a téli hónapokban is. Ezáltal kertünk folyamatosan változik és fejlődik, mindig újabb és újabb színekkel és formákkal örvendeztetve meg a szemet.

Néhány kiváló példa a színeslombú növények közül:

  1. Japánjuhar (Acer palmatum): Ez a csodálatos fa különleges lombszíneivel és finom levélalakjával az egyik legkedveltebb választás. A japánjuhar különféle árnyalataiban pompázó levelei ősszel gyönyörű vörös, sárga vagy narancssárga színekben tündökölnek.

  2. Tarka kékszakál (Caryopteris incana): Ez a cserje lenyűgöző kék virágai mellett tarka leveleivel is figyelemre méltó. A kékszakál fajták különböző színeket és mintákat mutatnak a leveleiken, ami egyedi és varázslatos látványt nyújt.

  3. Som (Cornus alba): Ez a díszbokor a tél folyamán is megőrzi vonzó megjelenését, köszönhetően piros vagy borvörös színű vesszőinek. A som nemcsak színpompás, hanem vonzza a madarakat is a téli hónapokban.

Ahhoz, hogy kertünk mindig ragyogó és élettel teli legyen, érdemes színeslombú növényeket is beültetni. Ezek a növények nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem gazdagítják a kert biológiai sokszínűségét is.