Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi kerttervezés, látványtervek

Jó, hogy itt vagy! Neked hoztuk létre kerttervező szolgáltatásunkat, aki tele van ötletekkel, van már rengeteg mentett képe az álomkertjéről, de valahogy nehezebben áll össze a fejében az a sok képkocka, mint ahogyan azt korábban gondolta volna. Maximálisan megértünk, és jó helyen jársz, ha olyan kertet szeretnél, ami:

  • egész évben élvezhető és látványos,
  • nem viszi el a szabadidődet, mert a kertedben inkább pihenésre vágysz,
  • látványos a szín- és formavilága, ami leginkább tükrözi az egyéniséged,
  • fenntartható és tájba illeszkedő, mert amellett, hogy a kert ugyanúgy az otthonod része,
  • egy befektetés is, ami jelentős értéknövelő tényező.

A választott csomagodnak megfelelően látványtervet (2 dimenziós, 3 dimenziós), növénylistát, hangulatképeket kapsz tőlünk. 


Gyere, nézd meg, melyik kerttervezési csomag szól Neked, és válassz közülük!

Kérdésed van? Hívd fel szakértőnket: +36 30 639 1961 (hétfőtől-péntekig 8-16 óra között)

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:
Az általunk kínált komplex, színes, személyre-kertre szabott 3D kerttervezési szolgáltatásunkkal segítséget szeretnénk nyújtani a kert szerelmeseinek. Ahogy egy ház építése is tervezést, szakemberek munkáját igényli, úgy egy látványos, funkcionális és könnyen fenntartható terv is szakmai tervezést igényel. A 3D kerttervezés segítségével meg tudjuk neked mutatni, hogy fog kinézni a kerted, miután a beültetett növények elérték kifejlett méretüket. Egy új ház építésénél, a kivitelezést követően látjuk a megvalósítás végleges formáját. Ezzel szemben, egy kertnél 4-5, akár 10 évet is előre kell tekintenünk, mire eléri teljes díszítő értékét. Kísérletezhetünk saját magunk is, vagy szakember segítségét kérjük, aki ismeri a növények igényeit, formáját, társítási lehetőségeiket. Sok időt és pénzt tudunk megspórolni hosszútávon. A 3D kerttervezés segítségével teljesen élethű képeket tudunk neked mutatni, hogy fog kinézni a megvalósított munka! A növénylista összeállítása során arra törekszünk, hogy könnyen gondozható, mégis látványos növények kerüljenek a kertedbe, hogy te minél több örömödet leld a kertben! Van már konkrét elképzelésed, de nem tudod elképzelni, hogyan fog kinézni? Ebben nyújt segítséget a 3D kerttervezés! Fordulj hozzánk bizalommal és mi segítünk neked megvalósítani álmaid kertjét!