Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos tippek, növényápolási segédletek

Fontosnak tartjuk, hogy a növények mellett hasznos tanácsokkal is ellássuk a vásárlóinkat. Szakértő kollégáink növényápolási tanácsokat, hasznos tippeket adnak, amelyeket érdemes megfogadnod ahhoz, hogy az új növényeid még sokáig díszítsék a kerted.

Válaszd ki a téged érdeklő témát, és kattints a letöltés gombra!

 

Szabadgyökerű növények - kiültetési segédlet

A szabadgyökerű növények azért is népszerűek, mert általában fejlettebbek a cserepes társaiknál. Ez annak köszönhető, hogy a talajos termesztés révén nagyobb gyökérzet alakul ki, amely több vízzel és tápanyaggal látja el a hajtásrendszert. A letöltés gombra kattintva megtudhatod, hogyan kell őket elültetni, mire érdemes figyelni. 

 Letöltés

 

Hortenzia - ültetési tanácsok

Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző hortenziafajták, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ültethetjük őket önállóan vagy csoportosan, de akár csodás sövényt is kialakíthatunk belőlük. Letölthető segédletünkben a hortenziák ültetéséhez és metszéséhez is adunk hasznos tanácsokat.

 Letöltés

 

Évszaknak megfelelő állapot

A webshopunkban és a Facebook oldalunkon gyakran találkozhatsz azzal a kifejezéssel, hogy a növényeinket az évszaknak megfelelő állapotban szállítjuk. De mit is jelent ez? Röviden azt, hogy ne ijedj meg, ha a rendelt növényeid nem úgy néznek ki, mint a képeken! A témáról bővebben az alábbi gombra kattintva olvashatsz.

 Letöltés