Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ültesd a neked leginkább megfelelő díszfát kertedbe!

Az utóbbi száraz, meleg nyarak után sokan gondolkodunk még több árnyékos hely kialakításán a kertben. Egy díszfa kiválasztásánál fontos figyelembe venni, mekkora lesz a kifejlett mérete, csak esztétikai funkciókat kell betöltenie (japánfűz) , gyors növekedésű (nyírfa), lassú növekedésű (páfrányfenyő), nagy árnyékot adó (platán) vagy csoportosan (vérszilva) érdemes ültetni. Kérdezz tőlünk és segítünk neked az igényeidnek leginkább megfelelő díszfát javasolni, ahogy tettük ezt kedves ügyfeleinknek az elmúlt 16 év kertépítési gyakorlata során is.

Jelenleg az Alsónémedi, Fő úti erdő 6/b szám alatt lévő átvételi pontunkon tudjuk neked átadni azokat a nagyméretű díszfákat, melyeknél Telephelyi átvétel van megjelölve.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:
Nagyon sokféle szempont alapján lehet kiválasztani kertünkbe az ideális díszfát. Az esztétikai értékén túl, díszfák ültetésével növeljük az árnyékos felületek méretét, megkötjük a szálló port, friss oxigént termelünk, elősegítjük a természetes fauna világ kialakulását. Amennyiben tudatosan előre tervezel, akkor elég lehet kisebb méretű fát választanod, ha viszont már kész díszfát ültetnél, akkor neked a nagyobb méretű, korosabb, földlabdás típus lesz a megfelelő választás.